Sesderma

 

Unohda iho-ongelmien pitkäaikaiset hoidot!

Mediderm, kemialliset kuorinnat ja/tai sähköinen mikroneulaus. Nanoteknologiaan perustuvat dermatologian uutuudet.

Nanoteknologinen MEDIDERMA-sarja ja kemialliset kuorinnat ovat ratkaisu eri ihotyypeille ja ihon ongelmille. Kuorinta-aineiden vahvuus ja pH-taso vaihtelevat halutun vaikutuksen voimakkuuden mukaan. MEDIDERMA- tuotteet on tarkoitettu ainoastaan dermatologeille, plastiikkakirurgeille ja hoitoihin koulutetuille kosmetologeille.

Kaikki kemialliset kuorinnat poistavat ihon karkean, samean ja elottoman kerroksen. Iho uusiutuu, kirkastuu ja vahvistuu.

Kemialliset kuorinnat jaetaan:
1. Pinnalliset, hedelmähappoja sisältävät geelikuorinnat. Ne ovat hyvin siedettyjä ja ihoa kirkastavia. Geelikuorintaa suositellaan yksittäishoitoina ennen vahvempia kemiallisia kuorintoja.

2. Retinolipitoiset kuorinnat. Retinoli eli A-vitamiini tasoittaa ihon väriä ja vähentää pigmenttiläiskiä sekä estää huokosten tukkeutumista. Retinolikuorinnat aiheuttavat pinnallisen, 3 päivää kestävän ihon hilseilyn.

3. Alkoholipohjaiset kuorinnat. Vahvat kuorinnat ihon uudistamiseen. Kuorinnan tehokkuus riippuu käytettävän aineen määrästä. Edellyttää vähintään yhden esikäsittelyn n. 2 viikkoa ennen, joko geeli- tai retinolituotteilla. Kuorinnan jälkeen iho punoittaa ja on erittäin pintakuiva. Hoidon jälkeen iho hilseilee muutaman päivän.

 

 


 

 

Sesderma – lääketieteelliset tehokkaat kotihoitotuotteet erilaisiin ihotarpeisiin kaikille ihotyypeille.

Mediderma – ammattituotteet ja erilaiset kemialliset kuorinnat kosmetologeille ja dermatologeille.

Laajassa tuotevalikoimassa on vaihtoehtoja: aknen / atooppisen / seborrean / rosacean / couperosan / vanhenevan ihon / pigmenttimuutoksien hoitoon.

Sesderma käyttää tuotteissa innovatiivisia vaikuttavia aineita. Liposomiset aktiiviaineet kulkeutuvat hyvin ihon syvempiin kerroksiin asti ja hajoavat vaikuttamaan turvallisesti.

 

 

Tuotteissa käytetään liposomisia vesi – ja öljyliukoisia aktiiviaineita:
ferulahappoa / phloretinia / A – vitamiinia / C - vitamiinia / resveratrolia / hyaluronihappoa / DMAE:tä / salisyyli-, glykoli-, manteli-, maitohappoa.

Sesderma ja Mediderma - tuotteet tarjoavat nopeita ja näkyviä tuloksia ihonhoidossa. Tuotteet tunnetaan maailmalla hyvän laadun sekä turvallisuuden takia.

MEDIDERMA – KEMIALLISET KUORINNAT

Laajasta tuotevalikoimasta löytyy erityyppisiä ja ihon eri syvyyteen vaikuttavia kemiallisia kuorintoja.
Kaikki kemialliset kuorinnat nopeuttavat ihosolujen luonnollista uusiutumista ja kuolleiden solujen poistumista.

PINNALLISET GEELIKUORINNAT

Turvalliset kemialliset kuorinnat erilaisiin ihotarpeisiin. Geelikuorintojen hoidoissa käytetään yleensä hedelmä-happoja (glykoli-, maito-, sitruuna-, omena- ja mantelihappoa). Hoitojen vahvuuden antaa happamaisen geelin vaikutusaika. Pinnallisia happokuorinta- käsittelyjä suosittelemme neljän kerran sarjahoitona, mutta ne sopivat hyvin ihoa uudistavina yksittäisenä erikoishoitona. Hoito ei aiheuta hilseilyä ja se ei ole kivulias. Hoidon jälkeen iho on heti puhtaampi, kirkkaampi ja raikkaampi.

Argipeel antioksidatiivinen ja ihoa nuorentava hellävarainen kuorinta
Mandelac T couperosan ja herkän ihon hoito
Azelac Peel herkän ja epäpuhtaan ihon hoito
Lactipeel nuorentava, vaalentava ja talineritystä tasapainottava hoito
Salipeel DS tulehtuneen ja ei-tulehtuneen aknen sekä ruusufinnin hoito

RETINOLIPITOISET KUORINNAT

Retinolihoidot ovat hellävaraisia pinnallisia kuorintoja, joita voidaan tehdä niin kertahoitoina, kuurina kuin jatkuvanakin hoitona. Kuorinta sopii kaikille ihotyypeille käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina. Retinoli eli A-vitamiini tasapainottaa ihon sarveistumisprosesseja ja nopeuttaa ihon uudistumista. Retinoli tasoittaa ihon väriä ja estää ihohuokosten tukkeutumista. Retinolihoidot aiheuttavat pinnallisen pari päivää kestävän ihon hilseilyn, jolloin ihoa palautetaan Sesderma Silkses – erikoisvoiteella.

Azelac Ru ihon toimintoja stimuloiva ja ihoa uusiva hoito
Ferulac Peel Plus ferulahapon, retinolin ja nanoteknologian yhdistelmähoito
Retises CT Peel C-vitamiinin ja retinolin yhdistelmähoito
SPA – Peel stimuloiva hoito epäpuhtaalle ja akneen taipuvalle iholle
SPA – Peel Lightening depigmentoiva ja nuorentava hoito

ALKOHOLIPOHJAISET HAPPOKUORINNAT

Tehokkaat kemialliset kuorinnat takaavat näkyvät tulokset. Alkoholipitoisilla kuorinnoilla on mahdollista suorittaa eri vahvuisia kuorintoja, koska hoidon tehokkuus riippuu käytetyn hoitotuotteen määrästä. Parhaiden hoito-tuloksien takaamiseksi suosittelemme ihon esikäsittelyä vähintään 2 viikkoa ennen alkoholipitoista kuorintaa retinolituoteilla tai happamaisilla tuotteilla. Kuorinnan jälkeen iho punoittaa ja on herkkä. Hoidon jälkeen iho rupeaa hilseilemään ja vaatii Sesderma Silkses – erikoishoitovoidetta ihon parhaaseen palautumiseen.

Melaspeel K depigmentoiva ja ihon pintaa silottava monivaikutteinen hoito
Melaspeel R monitehoinen voimakas hoito
Azelac M tulehtuneen ja herkän ihon vaalentava hoito
Salipeel Lic herkän ja akneen taipuvan ihon hoito
DNA Recovery Peel valosuojaava, nuorentava ja depigmentoiva hoitoyhdistelmä  olos  thalmer  nimue  isabelle   linfo energy 

Copyright © 2021 • Kauneushoitola Dibicenter • 0400 436 173 • Valtakatu 6 A 5 | 96200 ROVANIEMI •