Forlle'd ammattikäyttöön tarkoitettua japanilaista kosmetiikkaa

 

Ensimmäistä kertaa maailmassa: ammattikäyttöön tarkoitettua japanilaista kosmetiikkaa, joka sisältää ionisoitua pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja ionisoitua pienimolekyylistä platinaa

forlledKosmetiikkatuotteet ja niiden tuotantomenetelmä kehitettiin Shimadzu –yhtiössä Japanissa. Vuonna 2002 Shimadzu –yhtiön tutkija Koichi Tanaka palkittiin Nobel -palkinnolla työstään biologisten makromolekyylien identifiointi- ja rakennetutkimusmenetelmien parissa.


Tutkimustyön pohjalta Forlle´d –laboratoriossa kehitettiin ja patentoitiin pienimolekyylisen ionisoidun hyaluronihapon tuotantomenetelmä. Pienimolekyylinen hyaluronihappo pystyy kulkeutumaan syvälle ihoon ja kosteuttamaan sitä. Iholle levitettynä pienimolekyylinen hyaluronihappo läpäisee tyvikalvon ja kulkeutuu verinahkaan. Näin kosteutuksen tulos kaksinkertaistuu vaikuttamalla ihoon niin ulkoa kuin sisältäkin.

Koichi Tanakan Nobel palkittu, patentoitu menetelmä , jonka avulla pienimolekyylinen hyaluronihappo imeytyy ihon sisään, sen syvimpiin kerroksiin.

Katso Nobel-palkittu innovaatio  pienimolekyylisen hyaluronihapon imeytymisestä ihoon >>

"Hyaluroonihappo on ihon luontainen aineosa. Se sitoo kosteutta ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Iän myötä hyaluronihapon varannot hupenevat. Luontaisen hyaluronihapon molekyylit ovat sen verran isoja, että kosmetiikkatuotteissa Hyaluronihappoa on perinteisesti käytetty vain ihon pinnan kosteutukseen. Pienimolekyylistä Hyaluronihappoa sisältävät ihonhoitotuotteet pystyvät kulkeutumaan ihon sisään. Nämä tuotteet tulevat muuttamaan tapamme hoitaa ihoa."

Kanon Shirouzu,
lääkäri, lääketieteiden tohtori, ihotautisairaalan johtaja, Japanin ihotautilääkäriliiton jäsen.

Katso video >>


tuotteet


Mikä tekee Forlle'd sarjasta niin ainutlaatuisen?

Forlle´d on Japanilainen, selektiivinen, nanoteknologiaan perustuva ihonhoitosarja. Forlle´d filosofian mukaan, jokaisella tuotteella tulee olla selkeää näyttöä toimivuudestaan ja vastata kaikkein vaativimpien asiakkaiden odotuksia. Tämän vuoksi sarjassa on suhteellisen suppea määrä tuotteita. Laatu korvaa määrän.

Forlle´d toimii yhteistyössä ihon kanssa, sen luonnollisia toimintoja aktivoimalla. Näkyviä tuloksia saavutetaan jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Tuotteet eivät aiheuta kemiallista riippuvuutta iholle ja Forlle´dia voi hyvin käyttää myös klassisen kosmetiikan rinnalla. Raaka-aineet ovat puhdistettuja eli niistä on poistettu allergeenit ja hormonit. Hajusteita on käytetty vain kahdeksassa tuotteessa, muuten sarja on myös hajusteeton

PIENIMOLEKYYLINEN HYALURONIHAPPO – HYALOGY

Kaikki Forlle´d tuotteet sisältävät pienimolekyylistä hyaluronihappoa.
Forlle´d ihonhoitofilosofian mukaan kaikki ihon näkyvät ongelmat kuten juonteet, velttous, huono ihon väri jne. johtuvat perimmiltään dermiksen kärsimästä kuivuudesta ja ihon huonontuneesta kyvystä pidättää kosteutta epidermiksessä.
Forlle´d on tutkinut hyaluronihappoa useita vuosia jo ennen kuin siitä tuli hyvin suosittu aine kosmetiikassa. Kun Forlle´d aloitti tutkimuksensa hyaluronihappoa käytettiin lähinnä vain lääkäreiden tekemissä ihon pistoshoidoissa eli ruiskutettiin suoraan ihoon. Hyaluronihapon ongelmaksi todettiin se, että se ihon pinnalle levitettynä, ei voinut imeytyä tarpeeksi syvälle ihoon liian ison molekyylikokonsa vuoksi.
Forlle´d onnistui luomaan kosmetiikkateollisuudessa ainutlaatuisen tuotantomenetelmän, joka perustuu Nobel palkitun kemistin Koichi Tanakan tutkimuksiin. Menetelmä käyttää hyväkseen ionisoituja mineraaleja, johon hyaluronihappo molekyylit yhdistyvät. Tällöin saadaan aikaan pienimolekyylinen ionisoitu hyaluronihappo, jonka molekyylikoko on 5 nanometriä.

Forlle´din hyaluronihappo Hyalogy imeytyy dermikseen asti solujen väleistä lipidimatrixia pitkin (intersellulaarisesti) ja muodostaa ihoon monikerroksisia kosteusvarastoja. Teknologia on suojattu patenteilla maailmanlaajuisesti. Käytetty hyaluronihappo tuotetaan streptokokkibakteerien avulla fermentoimalla (eli ei ole eläinperäinen), eikä se häiritse tai lamauta elimistön omaa hyaluronihappotuotantoa.

Myös muihin sarjassa käytettäviin raaka-aineisiin käytetään samaa tuotantomenetelmää ja näin on luotu kaksi monivaikutteista bio-kemiallista yhdistettä P-Effect ja Concept to 5, jotka ovat lähes kaikkien Forlle´d sarjan tuotteiden pohja. Sarjaa täydentää Platina linja, joka perustuu pienimolekyyliseen platinaan ja phytoplasentaan.

FORLLE´D HOITOLAHOIDOT JA KOTIHOITO

Forlle´din käyttö kotihoidossa: Tuotteita tarvitaan hyvin pieni määrä ja tuotteet riittävät n. kolme kertaa pidempään kuin sama määrä tavallista kosmetiikkaa. Tuotteiden hinta maksaa itsensä takaisin koska tuotteilla on huomattavan pitkä käyttöaika. Ihoaan voi hoitaa kokonaan tai osana muuta kotihoitoa Forlle´d tuotteilla. Tuotteita voi käyttää jatkuvasti tai kuuriluontoisesti.

Forlle´d hoitolahoidot: Forlle´d hoitoja tekevä kosmetologi luo hoidettavan ihon tarpeen mukaan ainutlaatuisen, räätälöidyn hoidon tai hyödyntää Forlle´din testattuja, valmiita hoitokokonaisuuksia asiakkaan tarpeen mukaisesti. Forlle´d tuotteet voidaan myös yhdistää laitehoitoihin. Injektiohoitojen yhteydessä Forlle´d tuotteet tukevat ja parantavat injektioilla saatavia tuloksia.

Japanilaiseen tapaan erityinen painopiste on ihon puhdistuksessa. Erilaista on myös tapa käyttää kasvovesiä. Suurin osa tuotteista sopii kaikille ihoalueille, molemmille sukupuolille ja kaiken ikäisille asiakkaille. Erilaisia seerumeita on laaja valikoima erilaisiin ihon tarpeisiin ja ongelmiin, ja ne varmistavat vakuuttavat, näkyvät hoitotulokset.


 


  olos  thalmer  nimue  isabelle  forlled  linfo energy  Ericson Laboratoire